وبلاگ دیجیتال مارکتینگ

امیر محمد نادری مشاور دیجیتال مارکتینگ

وبلاگ دیجیتال مارکتینگ

امیر محمد نادری مشاور دیجیتال مارکتینگ

۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

دیجیتال برندینگ چیست؟ | برندسازی دیجیتال

سینا حسینی | يكشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۰۷:۵۲ ب.ظ | ۰ نظر

یک برند بدون حضور دیجیتال مانند ماشین بدون تایر است. این برند هیچوقت نمی تواند به سرعت به جایی برسد. اگرچه که برندینگ سنتی و قدیمی هنوز هم خیلی تاریخ مصرف گذشته و از کار افتاده نشده است اما بیزینس ها امروزه به ابزارهای مختلف و گوناگون دیجیتال نیاز دارند تا بتوانند حضور واقعی خود در دنیا را حفظ کنند. اگر تا به حال به صورت جدی به برندینگ دیجیتال فکر نکرده اید، می توانید آن را با این راهنمای جامع ما برای دیجیتال برندینگ شروع کنید. در این مقاله تمام موارد مختلف از شبکه های اجتماعی تا سئو و اینفلوئنسرها و ایمیل ها را بررسی می کنیم تا مطمئن شوید که کمپین دیجیتال برند شما تمامی کارهای لازم را به درستی انجام می دهد پس باید با وظایف مشاور دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید.

برندینگ چیست؟

برندینگ پروسه نوآورانه و استراتژیکی است که در آن به مشتریان احتمالی خود همه چیز را در مورد خود می گویید؛ چه کسی هستید، به چه چیزهایی اهمیت می دهید، چرا باید با شما کار کنند و چه انتظاری می توانند از شما داشته باشند. بعد از این که یک بیزینس را شروع کردید یا اولین محصول خود را تولید کردید، ایجاد یک هویت برند باید اولویت اول شما باشد.

برندینگ همه چیز در مورد شما را شفاف سازی کرده و نشان می دهد که چگونه شما این کارها را به شیوه به یاد ماندنی و منحصر به فرد انجام می دهید تا مردم شما را دائماً به یاد داشته باشند و به صورت مستمر با کمپانی شما در ارتباط باشند. به قوس طلایی مک دونالد یا حلقه های رنگ و وارنگ المپیک فکر کنید. حتی یک نماد یا عکس ساده می تواند معنایی آشنا ایجاد کند که تمام دنیا آن را به یاد بیاورند. تا به اینجا ما سه اصل مهم که به 3B معروف هستند را به شما گفتیم، برند (Brand)، برندینگ (Branding) و هویت برند (Brand Identity). هر سه این موارد به هم مرتبط هستند اما یکسان نیستند.

  • برند شما شیوه ای است که دنیای بیرون درباره کمپانی شما فکر می کند.
  • برندینگ شما پروسه طراحی و ساخت یک برند منحصر به فرد و بیاد ماندنی است.
  • هویت برند شما از المان های نوآورانه ای تشکیل شده است که به خورد پروسه برندینگ داده می شوند؛ مانند سایت، شبکه های اجتماعی و لوگوی شما، که پیام و ارزش و هدف شما را مخابره می کنند.

این سه B باید با همدیگر کار کنند تا جواب بگیرید. شما بدون داشتن هویت برند نمی توانید یک برند واقعی داشته باشید و شما هیچوقت یک برند نخواهید داشت در صورتی که برندینگ را شروع نکنید.

با تعریف برند خود از طریق پرسیدن این سوالات از خودتان شروع کنید:

  • شما به عنوان یک شرکت کی هستید؟
  • چه چیزی شما را از برندهای دیگر متمایز می کند؟
  • ماموریت برند شما چیست؟ چه هدفی دارد؟
  • ارزش های شما چه هستند؟
  • مشتری ایده آل شما چه کسی است؟

دانستن و تعریف کردن دقیق این که شما کی هستید اولین قدم از ایجاد یک برند با معناست.

دیجیتال برندینگ چیست؟

دیجیتال برندینگ نحوه طراحی و ساخت برند آنلاین شما از طریق وب سایت ها، اپلیکیشن ها، شبکه های اجتماعی، ویدیو و موارد دیگر است. دیجیتال برندینگ شامل ترکیبی از دیجیتال مارکتینگ و اینترنت برندینگ برای توسعه یک برند آنلاین می شود.

چرا حضور دیجیتال یک برند اهمیت دارد؟ بهتر است به گوشی همراهی که احتمالاً همین الان با آن آنلاین هستید نگاه کنید، ما دائماً در حال استفاده از این دیوایس ها هستیم. اکثر ما با دنیای بزرگتر از طریق اینترنت تعامل برقرار می کنیم، به همین دلیل بسیار مهم است که برندها به مشتریان هدف خود دسترسی پیدا کرده و کاربران یک بار مصرف را به مشتریان وفادار طولانی مدت تبدیل کنند حضور در شبکه های اجتماعی مثل دیجیتال مارکتینگ میتوانید بسیار موثر باشد پس حتما باید با الگوریتم جدید اینستاگرام 2021 آشنایی داشته باشید

دیجیتال برندینگ به هر شرکتی اجازه می دهد تا حضور خود را در همه جا شناخته شده کند، حتی در دستان شما. هر چه که باشد، اگر پدر و مادر ما اینستاگرام دارند، چرا برند کفش مورد علاقه مان نداشته باشد؟

تفاوت دیجیتال برندینگ و دیجیتال مارکتینگ

تفاوت میان دیجیتال برندینگ و دیجیتال مارکتینگ در چیست؟ در حالی که دیجیتال برندینگ روی ارائه دادن ارزش و الهام بخشیدن وفاداری و شناخت از برند تمرکز می کند، دیجیتال مارکتینگ کاملاً در مورد پیدا کردن مشتریان جدید و ایجاد فروش بیشتر است.

تبلیغات دائماً در فضای آنلاین به سمت شما نشانه گیری شده اند حتی اگر گاهی وقت ها متوجه آن ها نشوید. این یعنی دیجیتال مارکتینگ در بهترین حالت. تبلیغات ممکن است به شکل یک سلبریتی اینستاگرامی که در مورد لوازم آرایشی مورد علاقه اش صحبت می کند باشد یا یک پاپ آپ دارای کوپن برای یک سایت.

بر خلاف تبلیغات سنتی، آموزش کسب درآمد از اینستاگرام و دیجیتال برندینگ با شما صحبت نمی کند، می خواهد با شما تعامل برقرار کند. این موضوع بیشتر در مورد ایجاد یک هویت آنلاین و احساس مثبت است، به جای این که الهام بخش مردم برای ایجاد یک خرید یک باره باشد.

مزایای دیجیتال برندینگ

یک حضور دیجیتال قدرتمند باعث می شود تا مشتریان احساس شخصاً درگیر بودن با شرکت یا محصول را داشته باشند. برندینگ به خوبی انجام شده روابط با کاربران را پرورش می دهد و به شما اجازه مستقیماً صحبت کردن با مشتریان از طریق ارتباطات روزانه روی پلتفرم هایی که از آن ها استفاده می کنند را می دهد.

هدفگیری مخاطبان

حضور آنلاین شرکت شما اولین مدلی است که بیشتر مشتریان احتمالی شما از آن برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با برند شما استفاده می کنند. دیجیتال برندینگ به شما اجازه تمرکز روی مخاطبان با هدفگیری گروه های مشخصی از مشتریان از طریق پلتفرم های آنلاینی که بیشتر از آن ها استفاده می کنند مانند توئیتر، فیس بوک، اینستاگرام و … را می دهد.

 
  • سینا حسینی

راهنمای جامع استفاده از ویدیو در اینستاگرام

سینا حسینی | شنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸ ق.ظ | ۰ نظر

شما می توانید از قدرت ویدیو برای تجارت و کسب و کار خود استفاده کنید و به کسب درآمد از اینستاگرام بپردازید. اینستاگرام با ورودش به دنیای شبکه های اجتماعی، یک زبان مشترک را میان کاربران این شبکه رواج داد. این زبان مشترک، همان عکس و فیلم هایی است که خیلی از افراد هر روز و هر ساعت از لحظات مختلف زندگی روزمره یا محصولات و خدمات شرکت شان در اینستاگرام به اشتراک می گذارند.

در حال حاضر، اینستاگرام با ۱ میلیارد کاربر جهانی، یکی از محبوب ترین و برترین پلتفرم های شبکه های اجتماعی مبتنی بر ویدیو در جهان محسوب می گردد. روش های بسیاری برای اشتراک گذاری ویدیو وجود دارد. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه از ویدیو ها در بخش های مختلف مثل استوری، live، IGTV و تبلیغات استفاده کنید.

مزایای ویدیوها در اینستاگرام

اینستاگرام فقط برای کاربران عادی که اینستاگرام را دوست دارند، نیست، بلکه صاحبان کسب و کار های مختلف در اینستاگرام، تجارت خود را رونق می بخشند. جالب است بدانید ۷۱ درصد از مشاغل ایالات متحده در اینستاگرام حضور جدی دارند. اینستاگرام امکانات و ویژگی های زیادی در مورد معرفی محصول و فروش در اختیار کاربران خود قرار می دهد. شرکت های B2C (Business TO Customer)، می توانند از این ویژگی های اینستاگرام برای فروش مستقیم به مصرف کنندگان استفاده کنند. به عنوان مثال، ۹۸ درصد از برندهای مد در این برنامه حضور فعال دارند.

در حالی که شرکت های B2C ممکن است بیشترین سودآوری را از این شبکه ی اجتماعی دریافت کنند اما این دلیل نمی شود که شرکت های B2B، در این پلتفرم فعالیت نداشته باشند. خریداران این نوع تجارت نیز، مردم هستند که صدها میلیون نفر از آن ها در این پلتفرم حضور دارند. بنابراین هر کسب و کاری به اندازه ی خود می تواند سودآوری قابل توجهی داشته باشد.

ویدیو در فید اینستاگرام

اگر به خاطر داشته باشید زمانی که اینستاگرام خیلی شدید فیلتر شد، ویدیوهای مربعی رایج بودند. ویدیو تقریبا از همان ابتدا، بخش اصلی اینستاگرام محسوب می شد. از سال ۲۰۱۳، کاربران این شبکه ی اجتماعی، قادر به آپلود ویدیو ها در قسمت فید اینستاگرام خود بودند. در حال حاضر، دیگر اجباری برای استفاده از قاب های مربعی شکل وجود ندارد و کاربران می توانند از قاب ها با اندازه های مختلف استفاده کنند.

اگر از ویدیو در فید اینستاگرام خود استفاده نمی کنید، فرصت بسیار بزرگی را از دست می دهید. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط Mention و HubSpot، مشخص شده است که پست های ویدیویی در اینستاگرام حدود ۳۸ درصد، بیشتر از انواع پست های دیگر، کاربران را درگیر می کند و تعداد کامنت های دریافتی توسط پست های ویدیویی تقریبا دو برابر  تعداد کامنت های پست های دیگر می باشد. ویدیوهای فید اینستاگرام برای محتوای مربوط به آگاهی بخشی، اشتراک گذاری و محتوای کوتاه گزینه ی بسیار خوبی هستند.

نکاتی در مورد ویدیوهای فید اینستاگرام

  • طول ویدیو در فید

اینستاگرام به کاربران خود امکان می دهد تا ویدیوهایی به طول ۳ الی ۶۰ ثانیه را در فید خود قرار دهند. طول ویدیو با توجه به نوع محتوایی که ارسال می کنید، متفاوت است. به عنوان مثل طول انیمیشن های ساده که برای انتقال یک پیام خاص و کوتاه بکار می رود، می تواند کمتر از ۱۰ ثانیه باشد، در حالی که تیزر های تبلیغاتی ممکن تا همان ۱ دقیقه هم طول بکشد.

  • حالت نمایش ویدیو در فید

اینستاگرام به شما امکان می دهد تا ویدیوی خود را در سه حالت افقی، عمودی یا مربعی آپلود کنید. شما با توجه به ویدیویی که دارید بهترین حالت را برای نمایش آن انتخاب کنید. به عنوان مثال یک انیمیشن ساده در حالت مربعی، جلوه ی بیشتری دارد، در حالی که ویدیوی سلفی بهتر است در یک قالب عمودی نمایش داده شود.

  • صدا در ویدیویی های اینستاگرام

Sound-off پیش فرض اینستاگرام است. فیلم ها فقط زمانی با صدا پخش می شوند که صدای مدیا موبایل را از قبل روشن کرده باشید. بنابراین منطقی است که زیرنویس هایی را برای بینندگان که بدون هدفون در حال تماشای هستند، یا امکان با صدا گوش کردن را ندارند زیرنویس درج کنید. همچنین می توانید از ترکیبی از فیلم و متن متحرک استفاده کنید تا فیلم های بی صدا برای بینندگان جذاب باشند.

ایده هایی برای ویدیوهای اینستاگرام

  • ویدیوهای متحرک: برای نشان دادن یک پیام و متحرک سازی یک تصویر ثابت جهت تاکید بیشتر، می توانید از یک انیمیشن با طول متوسط استفاده کنید.
  • تیزر: می توانید یک ویدیوی کوتاه با استفاده از محتواهای طولانی مانند مصاحبه ، سمینار یا وبینار تهیه کنید.
  • بررسی موردی: یک نمونه از پروفایل مشتری را در کمتر از ۶۰ ثانیه، در قالب یک ویدیو به نمایش بگذارید.

نحوه ی آپلو ویدیو برای پست اینستاگرام

برای آپلود ویدیو کافی است روی دکمه + در قسمت پایین صفحه ضربه بزنید تا بقیه مراحل را طی کنید. اگر فیلم را از قبل ضبط کردید، گزینه گالری (Android) یا گزینه کتابخانه (iphone) را انتخاب کنید. اگر تازه قصد ضبط فیلم را دارید می توانید دکمه ضبط دایره ای شکل را فشار دهید و تا زمانی که در حال ضبط ویدیو هستید، آن را نگه دارید. پس از اتمام ضبط ویدیو، عنوان ویدیو را بنویسید، هشتگ های مرتبط و مناسب را اضافه کنید و موقعیت مکانی خود را برچسب گذاری کنید. در نهایت ویدیو را به اشتراک بگذارید.

بررسی آمار ویدیوی منتشر شده در اینستاگرام

قبل از هر چیزی توجه داشته باشید برای دسترسی به این آمار یا به عبارتی Insights، باید حساب تجاری داشته باشید. اگر این حساب را ندارید کافی است تا به Settings> Account> Switch to Professional Account بروید و گزینه ی Business را انتخاب کنید. پس از ایجاد حساب تجاری، می توانید Insights را بررسی کنید.

اینستاگرام Insights را در سه دسته ارائه می دهد که عبارتند از:

  • محتوا:

اطلاعاتی که در این دسته قرار می گیرند مربوط به محتوایی است که آپلود کردید. این اطلاعات می تواند شامل عملکرد پست ها، استوری ها، reach (تعداد افرادی که پست شما را دیده اند) و impressions (تعداد دفعاتی که افراد پست شما را دیده اند به همراه تعداد بازدید های متعددی که توسط حساب های یکسان، صورت گرفته است) باشد.

  • فعالیت:

تعداد کلیک های روی پروفایل، تعداد کلیک های روی وب سایت و بررسی این که چه تعدادی از افراد، از کدام منبع، محتوای شما را دیده اند، در این دسته قرار می گیرد.

  • مخاطبان:

اطلاعات جمعیت شناختی مخاطبان شما (مانند سن، جنس، شهر و …) و بررسی کلی رشد فالورهای شما طی مدت زمان مشخص، در این دسته قرار می گیرد.

ویدیوهای استوری در اینستاگرام

در سال ۲۰۱۶ ، امکان Stories به پلتفرم اینستاگرام افزوده شد. استوری، تنها ۲۴ ساعت قابل مشاهده هستند. استوری به کاربران امکان می دهد تا هر لحظه اتفاقاتی که دوست دارند به اشتراک بگذارند را بدون حساسیت های فید اینستاگرام، به نمایش بگذارند. جالب است بدانید بیش از ۵۰۰ میلیون نفر هر روز از استوری استفاده می کنند.

طول هر ویدیوی استوری حداکثر ۱۵ ثانیه می باشد. اگر استوری شما طولانی باشد، در قالب ویدیوهای ۱۵ ثانیه ای، یکی پس از دیگری نمایش داده می شوند. اینستاگرام یک سری ابزار مانند متن، کادرهای نظرسنجی، برچسب و خیلی موارد دیگر را در اختیار کاربران قرار داده است تا بتوانند خیلی سریع، ویدیوی خود را ویرایش کنند.

نکاتی در مورد ویدیوی استوری

  • طول استوری اینستاگرام:

طول هر استوری اینستاگرام، ۱۵ ثانیه می باشد. برای ایجاد داستان های طولانی تر می توانید ویدیو را به قسمت های  ثانیه ای تقسیم کنید. اگر فیلم شما از قبل ضبط شده باشد به صورت خودکار به قسمت های ۱۵ ثانیه ای تقسیم می شود، البته تعداد قسمت های آن محدود می باشد. برای این کارمی توانید از برنامه ای مانند Continual نیز استفاده کنید. پیشنهاد می شود برای محتواهای طولانی از live یا IGTV استفاده کنید.

 

منبع: https://dmacourse.com/instagram-video/

  • حالت نمایش استوری:

  • وقتی صحبت از استوری های اینستاگرام می شود، قطعا حالت عمودی، ضروری می باشد.

  • صدای استوری:

  • بیشتر کاربران با خاموش کردن صدا، استوری های مختلف را تماشا می کنند. بنابراین پیشنهاد می شود از برنامه ای مانند Clipomatic برای تولید زیرنویس ویدیوی خود استفاده کنید. شما حتی می توانید از ویژگی متن خود ویرایشگر استوری استفاده کنید. مهم این است که کاربر در صورت نشنیدن صدای شما هم بتوانند متوجه داستان شما شوند. اگر صدا از اهمیت بالایی برخوردار است، می توانید در استوری خود بنویسید که حتما با صدای بلند گوش دهید.

    ایده هایی برای ویدیوی استوری

  • پرسش و پاسخ:
  • از ویژگی “ask a question” اینستاگرام استفاده کنید تا امکان یک پرسش و پاسخ تعاملی را با مخاطبان خود، فراهم کنید. به محض این که سوالاتی از شما پرسیده شد، می توانید پاسخ های ویدیویی را ضبط و ارسال کنید.

  • نکات برجسته آموزشی:
  • اگر در استوری خود، مطالب آموزنده ای ارائه کردید، می توانید آن ها را تحت عنوان هایلایت ذخیره کنید تا کاربران شما همیشه به آن دسترسی داشته باشند.

    نحوه ایجاد یک استوری در اینستاگرام

    بر روی دکمه دوربین در بالای صفحه ضربه بزنید و ویدیوی مورد نظر خود را از گالری انتخاب کنید. در صورتی که تازه قصد ضبط دارید، دکمه ضبط دایره ای شکل را فشار دهید و نگه دارید تا زمانی ویدیوتان تمام شود. اگر بیش از ۱۵ ثانیه ضبط کنید، اینستاگرام داستان شما را به اسلایدهای مختلف تقسیم می کند. در هر اسلاید هم امکان افزودن ایموجی، متن و غیره برای شما فراهم است.

  • بررسی Insights استوری

    اطلاعاتی که از طریق Insights استوری می توانید ببینید شامل مواردی برای آگاهی از میزان درگیری مخاطبان و میزان بازدیدها می باشد. تعدادی از این اطلاعات عبارتند از:

    اطلاعات مربوط به Impressions استوری:

  • Stories Sent: تعداد کل استوری های ایجاد شده توسط شما
  • Story Impressions: تعداد کل بازدیدها از استوری های شما
  • Average Reach Per Story: تعداد بازدیدکنندگانی که استوری شما را دیده اند
  • اطلاعات مربوط به interaction یا تعامل مخاطبان

  • Replies: تعداد دفعاتی که کاربران به استوری شما پاسخ داده اند.
  • Taps Forward: تعداد دفعاتی که مردم، در جهت دیدن استوری بعدی شما، به سمت جلو حرکت کردند.
  • از میان معیارهای ذکر شده، مهم ترین معیار، Average Reach Per Story می باشد. در صورتی که این عدد افزایش یابد، نشان دهنده ی آن است که مخاطبان شما به مرور زمان در حال رشد می باشند.

    ویدیو زنده (Live) اینستاگرام

    اینستاگرام پس از انتشار ویژگی استوری در سال ۲۰۱۶، به دنبال افزودن یک ویژگی جدید برای ایجاد استوری های زنده بود. استوری زنده یا همان Live به شما امکان می دهد تا جریانات خود را در لحظه با مخاطبان به اشتراک بگذارید و به مخاطبان نیز اجازه می دهد همان موقع با شما تعامل برقرار کنند و نظرات شان را با شما در میان بگذارند.

  •  
  • Live یک گزینه ی عالی برای ایجاد یک مکالمه با مخاطبان تان یا برای برگزاری رویدادها به صورت آنلاین می باشد. یکی از مزایای Live این است که هنگام شروع، به فالوور های شما اطلاع رسانی می کند و این مورد برای جذب بیشتر و افزایش تعامل بسیار موثر واقع می شود. نکته ی مهم تر این که پس از پایان Live، می توانید آن ویدیو را به مدت ۲۴ ساعت در استوری خود نگه دارید.

    نکاتی در مورد ویدیو زنده Live اینستاگرام

  • مدت زمان ویدیو زنده
  • طول ویدیو زنده حداکثر یک ساعت می باشد و هنگام نزدیک شدن به یک ساعت، به شما هشدار می دهد. ممکن است جلسات زنده شما بیش از یک ساعت طول بکشد، در این حالت می توانید قبل از پایان جلسه، به فالوورهای خود اعلام کنید که جلسه را متوقف و مجدد شروع می کنید. سپس اقدام به توقف و اجرای مجدد جلسه ی زنده کنید. در این حالت اینستاگرام دوباره به فالوورهای شما اطلاع رسانی می کند و می توانید جلسه را ادامه دهید.

  • حالت نمایش ویدیو زنده
  • مانند استوری، بهتر است ضبط اینستاگرام زنده خود را به صورت عمودی انجام دهید تا مخاطبان شما حس بهتری داشته باشند و گیج نشوند. در صورتی که ویدیو زنده به صورت مشترک برگزار کنید، صفحه نمایش به صورت افقی به دو قسمت تقسیم می شود و تصاویر دو نفر نمایش داده می شود.

  • صدا در ویدیو زنده
  • بر خلاف امکانات مختلف اینستاگرام، ویدیو زنده، ویژگی های زیادی برای تولید زیرنویس ندارد. بنابراین این ویژگی، باید با صدا گوش داده شود.

    نحوه ی ایجاد یک ویدیوی زنده live

    قبل از شروع پخش زنده، از قبل به فالوورهای خود اعلام کنید. حتی می توانید تبلیغ کنید و ساعت دقیق پخش زنده را مشخص کنید تا فالوور های شما با آمادگی بیشتری شما را دنبال کنند.

  •  

    Taps Back: تعداد دفعاتی که مردم برای بازدید مجدد از استوری شما به سمت عقب ضربه زده اند، در حالی که قبلا آن استوری را تماشا کرده اند.
  • Exits: تعداد دفعاتی که مردم استوری شما را ترک کرده اند و به فید بازگشتند.
  •  
  • سینا حسینی

حسین نقدی

سینا حسینی | يكشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ | ۰ نظر

حسین نقدی گنبد متولد 1349 در ملایر. لیسانس حقوق قضایی، وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری مرکزی تهران.

قبول کلیه دعاوی حقوقی اعم از بانکی، ملکی، ثبتی، خانوادگی، مالی و ارث، دعاوی اداری تجاری، دعاوی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری، دعاوی اداره کار و بیمه ای و غیره

قبول کلیه دعاوی کیفری اعم از کلاهبرداری، قتل، تحصیل مال نامشروع و غیره

آدرس دفتر: 

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، بن بست چمن، مجتمع پزشکی ساعی، پلاک 1، طبقه اول، واحد 5

  • سینا حسینی

مشاور دیجیتال مارکتینگ

سینا حسینی | شنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۱۷ ب.ظ | ۰ نظر

مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست؟

مشاور دیجیتال مارکتینگ فردی یا سازمانی است که مشاوره بازاریابی اینترنتی می دهد و هم چنین برنامه ها و تحقیقات استراتژی بازاریابی اینترنتی یک شرکت را انجام می دهد. به عنوان یک مشاور، هدف اصلی او به حداکثر رساندن میزان پیشبرد و پیشرفت شما است به نحوی که منجر به رشد و درآمد بیشتر برای تجارت شما شود.

حال ممکن است کسب و کار شما آنلاین نباشد و مشاور دیجیتال مارکتینگ به معرفی شما و بیشتر دیده شدن شما و در نهایت خلق برند شما در فضای مجازی کمک کند. مشاور دیجیتال مارکتینگ می تواند به برندینگ دیجیتال یا همان خلق برند اینترنتی شما کمک نماید. و یا اینکه ممکن است کسب و کار شما کلا مجازی و آنلاین باشد مانند یک فروشگاه اینترنتی، که در اینصورت مشاور به شما کمک می کند که بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ باعث فروش بیشتر شما هم بشود.

آشنایی بیشتر با خدمات مجموعه ما در حوزه دیجیتال مارکتینگ

 

توسعه، فروش، بازاریابی و راه اندازی کسب و کار اینترنتی - دیجیتال مارکتینگ و دیجیتال برندینگ در فضای مجازی

  • دیجیتال برندینگ
  • طراحی لوگو و بنر های گرافیکی
  • هویت بصری برند
  • استراتژی برند
  • خلق برند بین المللی
  • تهیه و تدوین دفترچه برند
  • برنامه فروش و بازاریابی اینترنتی
  • سرمایه گذاری کسب و کار اینترنتی
  • افزایش فروش اینترنتی
  • طرح توجیهی بیزینس پلن
  • اخذ و اعطا نمایندگی آنلاین
  • راه اندازی کسب و کار اینترنتی

 

مسئولیت یک مشاور دیجیتال مارکتینگ شامل موارد ذیل می تواند باشد:

  • تحقیق بازار مشتریان در فضای مجازی برای آن کسب و کار Online Market Research
  • تحلیل، آنالیز و پیشنهاد کلید واژه های Keywords مناسب آن کسب و کار در اینترنت با بررسی کامل آن صنعت، مخاطبان و مشتریان کسب و کار
  • پیشنهادات، تهیه و تدوین برنامه جامع بازاریابی اینترنتی Online (Digital) Marketing Plan در راستای اهداف کسب و کار و بالابردن هدفمند بازدید کنندگان وبسایت (وبگاه) کسب و کار
  • بهبود سئو وبسایت – بهینه سازی موتور جستجو SEO (Search Engine Optimization)
  • آنالیز دقیق و تهیه گزارش از عملکرد یک وبسایت از طریق سامانه ها و نرم افزار های مختلف مانند گوگل آنالیتیکس Google Analytics و گوگل وبمستر Google Webmasters
  • تحلیل و آنالیز و تلاش برای بهبود وبسایت توسط بهبود فاکتور هایی مانند:  ماندگاری کاربر بر روی وب سایت Daily Time on Site – Bounce Rate بانس ریت یا همان نرخ پرش – Engagement Rate اینگیجمنت ریت
  • تحلیل و آنالیز ساختار و سرعت مناسب وبسایت Website Speed  مانند Gtmetrix
  • مدیریت و بکارگیری صحیح بازاریابی محتوایی (متنی) Content Marketing
  • مدیریت و بکارگیری صحیح بازاریابی ویدئویی Video Marketing
  • مدیریت و بکارگیری صحیح بازاریابی صوتی (تهیه پادکست) Audio Marketing  یا  Voice Marketing
  • تهیه، تدوین و اجرای برنامه بازاریابی شبکه های اجتماعی Social Media Marketing کسب و کار و همچنین آنالیز و گزارش دهی به مالک کسب و کار
  • تهیه و اجرای برنامه بازاریابی ایمیلی Email Marketing
  • تهیه و اجرای برنامه بازاریابی پیامکی (بسیار با احتیاط و دقت عمل شود که به برند کسب و کار لطمه نرساند) SMS Marketing
  • تهیه و تدوین و اجرای برنامه جامع تبلیغات آنلاین Online Ads Plan – تبلیغات برای هر کلیک (PPC )
  • کنترل حضور آنلاین مشتریان یک کسب و کار و نرخ بازدید از وب سایت
  • تحلیل و آنالیز رفتار مشتریان موجود (تلاس برای نگهداشت Customer Retention ) و مشتریان بالقوه (تلاش برای جذب Customer Attraction ) کسب و کار در فضای مجازی
  • تحلیل و آنالیز ورودی های وبسایت و صفحه های پر بازدید وبسایت – تهدید ها و فرصت های کسب و کار در فضای مجازی
  • تشکیل باشگاه مشتریان آنلاین به هدف بازاریابی Customer Club for Marketing/ Market Research / Market Analysis and Market Segmentation
  • کنترل فاکتر های مختلف اعتبار سنجی یک وب سایت از طریق چک کردن و رصد کردن فاکتور هایی مانند دامین اتوریتی Domain Authority تراست فکتور Trust Factor  اسپم اسکور Spam Score و رنک وبسایت همچنین سن دامنه و بک لینک های سالم وبسایت Backlink
  • تهیه و تدوین، و همچنین اجرای کمپین های دیجیتال مارکتینگ Digital Marketing از جمله وب بنر ها Web Banners، رپورتاژ (رپرتاژ) آگهی ها، تبلیغات در فضای مجازی، گوگل ادز و …
  • بازاریابی موتورهای جستجو (SEM ( Search Engine Marketing
 

روحیه ی کار تیمی برای مشاور مارکتینگ نکته ی بسیار مهمی است.

 

شرکت هایی که تمایل دارند تعداد مشتریان خود را افزایش داده و یا اهداف جدیدی را برای فعالیت در فضای مجازی در نظر دارند می توانند از خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند.

بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ

بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ

نحوه یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ در ۷ مرحله

هنگام انتخاب یک مشاور بازاریابی دیجیتال، بسیار مهم است که شما یک تحلیل عمیق از هر داوطلب انجام دهید. برای آسان تر کردن روند کار، ما لیستی از ۷ مرحله برای یافتن بهترین مشاور در زمینه دیجیتال مارکتینگ را برای تجارت شما، گردآوری کرده ایم . اکنون جستجوی خود را شروع کنید : آموزش کسب درآمد از اینستاگرام

 

۱- جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، تخصص مورد نیاز خود در نظر بگیرید. مشاوره دیجیتال مارکتینگ

 

در دنیا مشاوران دیجیتال مارکتینگ ممکن است تخصص های گوناگونی داشته باشند و یا فقط در یک حوزه متخصص باشند. وقتی در حال جستجو برای یک مشاور بازاریابی دیجیتال هستید، ضروری است که برخی تحقیقات را انجام دهید. به خودتان در مورد خدماتی که به دنبال آن هستید، مانند بازاریابی محتوا، آموزش دهید . به این ترتیب، شما می دانید که مشاور هنگام ارائه خدمات باید چه کاری را ارائه دهد . کدام یک از خدمات را نیاز دارید، آیا دیجیتال مارکتینگ توسط بازاریابی شبکه های اجتماعی است، یا تبلیغات، و یا از طریق SEM (بازاریابی موتورهای جستجو) و یا نیاز دیگر، وظایف مشاور دیجیتال مارکتینگ

 

۲- خدمات خود را جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، بررسی کنید.

با تعیین بودجه و آموزش تیم خود، می توانید لیستی از مشاوران یا شرکت های مشاور دیجیتال مارکتینگ را تهیه کنید . این که یک مشاور مناسب بوده و بهترین گذینه برای انتخاب، بستگی به این دارد که آیا آن ها خدمات مورد نظر شما را ارائه می دهند یا خیر .

 

۳- بودجه خود را جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، در نظر بگیرید.

یک عامل غیر قابل انکار هنگام جستجو برای یک مشاور بازاریابی دیجیتال، دستمزد و مبلغ حق مشاوره و توافق آن ها است .

 

۴-  رزومه، تجارب موفق، و تخصص فرد یا تیم را جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، بررسی کنید .

سوابق کاری، رزومه و تجارب موفق و حتی تحصیلات دانشگاهی می تواند نقشی تعیین کننده در انتخاب یک مشاور دیجیتال مارکتینگ داشته باشد. مسلما برای شما مهم است که این مشاور چه دستاورد ها و موفقیت هایی در حوزه و تخصص مورد نیاز شما داشته است. بعد از راستی آزمایی، تحقیقات، بررسی و مصاحبه و مذاکرات حضوری در صورت توافق طرفین می توانید شروع به همکاری نمایید.

 

۵- نظرات و آزمایش های ارسالی آن ها را جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، بخوانید.

یک عامل مهم هنگام مقایسه مشاوران بازاریابی اینترنتی، توصیفات و هم چنین بررسی ها در وب سایت های شخص ثالث است  آن ها بینش فوری را در مورد خطرات احتمالی و اشکالات یک مشاور به شما می دهند.

 

۶- جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، به دنبال اعتبار باشید .

در مرحله بعد، می خواهید در مورد اعتبار یک مشاور بازاریابی دیجیتال تحقیق کنید، که می تواند شامل موارد زیر باشد :

  • تجربه و سوابق کاری مرتبط
  • جوایز و تحصیلات مرتبط
  • گواهینامه ها و دوره ها
  • رزومه کاری موفق در این حوزه

 

۷- روحیه همکاری تیمی، و ارزش های آن ها را جهت یافتن بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ، بررسی کنید . مشاوره دیجیتال مارکتینگ

در مورد این که آیا با یک شرکت مشاوره بازاریابی دیجیتال یا مشاور دیجیتال مارکتینگ فریلنسر (مستقل) همکاری می کنید، انجام تحقیقات درباره پیشینه آن ها مهم است. شما می خواهید با شخصی کار کنید که می تواند به خوبی با تیم شما کار کند. اینکه مشاور دیجیتال مارکتینگ بتواند با همکاری با تیم داخلی کسب و کار شما را به اهداف خود برساند بسیار با اهمیت است.

مشاور دیجیتال مارکتینگ

منظور از مشاوره دیجیتال مارکتینگ چیست؟

مشاوره دیجیتال مارکتینگ شما را با بازاریابی آنلاین آشنا می کند. ما امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که افراد بیشماری با ایده های مختلف جذب کار شده اند. یکی از این مجموعه های فعال دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین می باشد که به انواع تبلیغات محصولات، خدمات در فضای اینترنت، استفاده از رسانه های دیجیتال در فضای مجازی فعالیت می کنند. در واقع افراد می توانند با استفاده از این روش شیوه های علمی را به کار بگیرند تا بتوانند به توسعه کسب و کار بپردازند. قدم اول برای کاریابی کسب مشاوره در زمینه کسب و کار می باشد که در ادامه شما را با این روش مشاوره دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی آنلاین آشنا می کنیم.

مشاور دیجیتال مارکتینگ

اقدامات مشاوره دیجیتال مارکتینگ

 

بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ ایران کیست؟ لیست افراد و شرکت ها در صفحه اول گوگل رو ببینید و مقایسه کنید.

امروزه به دلیل بالا رفتن رقابت بین کسب و کار های مختلف در دنیای ارتباطات صاحبان کسب و کار سعی می کنند تبلیغات برند خود را گسترده تر کنند. یکی از به روز ترین بازار ها که هر روزه مشتریان بیشتری به سمت آن می آیند دیجیتال مارکتینگ است همین اقدام نیاز به مشاوره دیجیتال مارکتینگ را پررنگ تر می کند.

مشاوره دیجیتال مارکتینگ باید با تحلیل کسب و کار ها و بیان بهترین روش برای بازاریابی را به افرادی که تمایل دارند در این زمینه فعالیت کنند ارائه دهند. این افراد باید تسلط نسبی و یا حداقل آشنایی به تمام خدماتی که در زمینه مشاوره دیجیتال مارکتینگ میباشد داشته باشند. همچنین اشراف کامل به روش های بازاریابی، مشاوران باید همکاری لازم را با مدیر محصولات مجموعه داشته باشند. لازم است ابتدا اهداف را شناخته سپس در راستای اهداف اقدام به مشاوره دیجیتال مارکتینگ داشته باشند.

اگر بخواهیم زیر مجموعه فعالیت مشاوران را مشخص کنیم می توان گفت این گروه فعالیت خودشان را در زمینه مشاوره دیجیتال مارکتینگ به شکل بازاریابی با استفاده از موتور های جستجو SEO و SEM یا همان سئو همچنین استفاده از شبکه های مجازی، بازاریابی های محتوایی، تبلیغات بنری و بازاریابی های ایمیلی انجام می دهند. مشاوره دیجیتال مارکتینگ باید ابتدا برنامه ریزی صحیح در بازاریابی در فضای مجازی داشته باشند و همچنین هزینه و زمان را نیز در نظر داشته باشند. در واقع بتواند استراتژی های ورود به بازار دیجیتال را تحلیل و بازار های نوظهور را نیز مورد بررسی قرار دهند.

مشاور دیجیتال مارکتینگ

حوزه فعالیت در زمینه مشاوره دیجیتال مارکتینگ

ابتدا باید افراد به عنوان یک مشاور به فاکتور های مهم در زمینه بازاریابی آنلاین توجه ویژه داشته باشند. یک مشاور دیجیتال مارکتینگ باید بداند که ابزار اینترنت یک ابزار حیاتی و مهم برای کسب و کار به حساب می آید. برای نمونه این مشاوران اطلاعات لازم را در زمینه شبکه های اجتماعی و تاثیر آنها در کسب و کار را می دانند. مهمترین ویژگی که باید در زمینه مشاوره دیجیتال مارکتینگ به آن توجه کرد این است که باید بررسی های خود را به صورت ادامه دار و هدفمند انجام دهند تا از آخرین تغییرات در این زمینه آگاه شوند.

امروزه مخصوصا در بحران جهانی کرونا و حتی دوران پسا کرونا بسیاری کسب و کار ها که می خواهند اینترنتی به فعالیت خود ادامه بدهند نیاز به مشاوره دیجیتال مارکتینگ دارند. شرکت هایی که تمایل دارند تعداد مشتریان خود را افزایش داده و یا اهداف جدیدی را برای فعالیت در فضای مجازی در نظر دارند می توانند از خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند.

مشاور بازاریابی دیجیتال، اعضای تیم دیجیتال مارکتینگ

گروهی به دنبال برنامه ریزی هایی هستند که در کوتاه مدت آنها را به هدف نزدیک کند و یا گروهی به دنبال روش هایی هستند که بتوانند با مشتریان ارتباط برقرار کنند و روابط خود را بهبود دهند این افراد می توانند مشاوره در این زمینه را دریافت کنند تا به هدف خود برسند. در بازاریابی ها و کسب و کار های اینترنتی نیز فضای رقابتی حاکم است به همین منظور نیاز است افراد آگاهی لازم از میزان رقابت و فعالیت رقبای خود را داشته باشند این افراد می توانند با کسب مشاوره دیجیتال مارکتینگ از حوزه فعالیت رقبای خود آگاهی پیدا کنند.

در اینجا لازم است این نکته را یادآوری کنیم که برای اجرایی شدن یک بازاریابی دیجیتال موفق افراد می توانند درخواست مشاوره خود را به شرکت های فعال در این زمینه ارسال کنند و شرکت ها نیز وظیفه دارند با بررسی کسب و کار بهترین و موثرترین مشاوره دیجیتال مارکتینگ را برای رسیدن به هدف افراد به آنها ارائه دهند. بنابراین تحقیق در مورد پیدا کردن بهترین و مورد اعتماد ترین مشاور یا مشاوران و یا شرکت مشاوره در حوزه خدمات دیجیتال مارکتینگ اولین قدمی است که شما می توانید بردارید. توصیه می شود از مشورت اولیه با متخصصان و کارشناسان این حوزه بهرهمند شوید تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.

در برخی موارد، شرکت ها با یک مشاور همکاری می کنند که در زمینه خاصی از دیجیتال مارکتینگ تخصص دارد . به عنوان مثال در شغل شما ممکن است لازم باشد که با یک مشاور بازراریابی دیجیتال با تمرکز بر بهینه سازی موتور جستجو (SEO ) همکاری کنید. با توجه به خدمات متنوعی که دیجیتال مارکتینگ در برگیرنده آن است ، بسیاری از مشاغل با یک شرکت مشاور بازاریابی دیجیتال شریک هستند . این حرکت به شما امکان دسترسی به تیمی از مشاوران را می دهد که در زمینه های مختلفی از دیجیتال مارکتینگ تخصص دارند.

 

منبع: اکام اتا
  • سینا حسینی

آموزش کسب درآمد از اینستاگرام بدون سرمایه

سینا حسینی | چهارشنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ ق.ظ | ۰ نظر

همه ما دوست داریم کسب و کاری داشته باشیم و خودمان رییس خودمان باشیم. ولی هر کسب و کاری به مقدار زیادی سرمایه نیاز دارد!! چند نفر از ما این سرمایه را داریم؟ تازه با این همه سرمایه، چه تضمینی برای موفقیت است؟ پس بهترین راه، کم هزینه‌ترین راه است. یعنی داشتن یک کسب و کار در اینستاگرام. آماده کسب درآمد از اینستاگرام هستید؟ برای کسب درآمد از اینستاگرام مقاله زیر را بخوانید

چقدر میشه از اینستاگرام درآمد داشت؟

اولین سوالی که هرکسی ممکن است بپرسد، این است که چقدر می‌توان از اینستاگرام درآمد داشت؟ یا این‌که پیج‌های موفق چقدر درآمد دارند؟

هیچ جواب قطعی برای این سوال نیست. چون جوابش به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. مثلا تعداد فالوورها. ولی بهترین و پرطرفدارترین پیج‌های اینستاگرام حداقل روزی ۱ تا ۱۰ میلیون تومان درآمد دارند..

اما روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از اینستاگرام وجود دارد. ادامه این مقاله راجع به روش‌های مختلف کسب درآمد از اینستاگرام با هم صحبت می‌کنیم.

راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام

راه‌های زیادی برای پول در آوردن از اینستاگرام هست. ولی این‌که شما کسب و کار خودتان را داشته باشید، حرفش جداست. درباره راه‌های کسب درآمد از اینستاگرام پایین‌تر صحبت خواهیم کرد، ولی تا حالا به این فکر کردید که خودتان رییس خودتان باشید؟ توی اینستاگرام نه به سرمایه‌ای لازم دارید نه جا و مکانی برای شروع. فقط باید یاد بگیرید که چطور مدل کسب و کار بنویسید!

دوست دارید از صفر تا ۱۰۰ راه اندازی کسب و کار را یاد بگیرید؟ ما در آکادمی دیدوگرام با سال‌ها تجربه و تخصص، برای شما دوره‌ای آماده کردیم. دوره‌ای که بعد از دیدنش خیلی سریع از اینستاگرام درآمد کسب کنید. جزییات دوره کسب و کار را حتما در زیر ببینید:

با چه روش‌هایی می‌توان از اینستاگرام درآمد کسب کرد؟

این‌که چطوری از اینستاگرام پول دربیاورید به خلاقیت و ایده‌های خودتان بستگی دارد. ولی این‌جا چند روش به شما معرفی می‌کنم که اکثر افراد از این روش‌ها استفاده می‌کنند. البته همه این روش‌ها خودشان به خلاقیت و ایده‌های متفاوت نیاز دارند. حالا این روش‌ها چه روش‌هایی هستند؟ آموزش کسب درآمد از اینستاگرام

فروش کالا یا خدمات

برای فروختن مستقیم یک محصول یا خدمات، اینستاگرام یکی از بهترین ابزارها برای بازاریابی است. البته فروش محصول هم دو روش دارد. یا محصول را در پیجتان می‌گذارید و از طریق دایرکت و تماس سفارش می‌گیرید. یا این‌که فالوورها را از طریق اینستاگرام به صفحه فروش محصول در سایت یا فروشگاه دعوت می‌کنید.

پیشنهاد می‌کنم حتما لینک سایت یا شماره تماس را در بیو بگذارید.

تبلیغات برای پیج‌ها و برندهای دیگر

پردرآمدترین روش کسب درآمد از اینستاگرام تبلیغات است! برندهای زیادی هستند که کارشان را در اینستاگرام شروع کرده‌اند. مثلا محصولات، خدمات، جشنواره‌ها و مسابقات خود را از صفحات پرمخاطب به کاربران معرفی کنند. صفحاتی که تعداد فالوورها و تعامل کاربران در آن زیاد است. اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار، معمولاً با تعداد زیادی فالوور، از تبلیغات درآمد خوبی دارند. البته برای این‌که درآمد بالا از تبلیغات، باید تعداد فالوورهای واقعی‌تان را بالا ببرید. البته تبلیغات در اینستاگرام روش‌های مختلفی دارد که چند مورد را این‌جا معرفی می‌کنیم:

برندسازی در اینستاگرام

شرکت‌های تازه‌کار زیادی وجود دارند که برای برندسازی هزینه می‌کنند! یکی از روش‌های برندسازی برای بیزینس‌ها استفاده از پیج‌های پرمخاطب است. اگر پیجی با تعداد فالوور بالا دارید می‌توانید برای کسب و کارها برندسازی کنید. یعنی در پست‌ها و استوری‌هایتان آن‌ها را معرفی کنید.

اشتراک‌گذاری لینک سایت‌های مختلف

یکی از روش‌های پرطرفدار، اشتراک‌گذاری لینک سایت‌ها در پیجتان است! حتما سایت‌های پیش‌بینی فوتبال را دیدید که پیج‌های زیادی آن‌ها را تبلیغ می‌کنند. جالب است بدانید پیج‌ها بابت قرار دادن لینک‌ این سایت‌ها، درآمدهای بسیار بالایی دارند.

کسب درآمد از طریق تبلیغات در استوری

اگر استوری‌های صفحه شما بازدید خوبی می‌گیرد، باید بگویم که یک صفحه با پتانسیل درآمد بالا دارید! استوری اینستاگرام، بیشترین بازدهی را برای نمایش تبلیغات از طریق فالوورهایتان دارد. برای تبلیغ کردن در استوری، محصولات یا برند یک کسب‌وکار را معرفی کنید و بابت هر معرفی، چندین میلیون تومان درآمد کسب کنید.

چطور در اینستاگرام درآمدم را بالا ببرم؟

یک سری ترفند و تکنیک هست که شما باید یاد بگیرید. بالا بردن درآمد و فروش در اینستاگرام؛ با تعامل رابطه مستقیم دارد. برای این‌که درآمدتان را افزایش بدهید، می‌توانید از این روش‌ها کمک بگیرید:

استوری به بالا بردن فروش کمک می‌کند

حتما می‌دانید که استوری‌ها حدود ۸۰ درصد، بیشتر از پست‌های عادی دیده می‌شود. پس قطعا به افزایش فروش کمک می‌کند. برای این‌که بیشتر با معجزه استوری آشنا شوید

لایو بگذارید و با فالوورها صحبت کنید

می‌دانید که لایو برای هر کسب و کاری مثل برگ برنده است. پس چرا از این فرصت استفاده نکنید؟ برای لایو برنامه‌ریزی کنید. با فالوورها درباره محصولات و خدمات، رو در رو صحبت کنید. مطمئن باشید می‌توانید با لایو بازخورد خیلی خوبی بگیرید و فروش را افزایش دهید.

همه آدم‌ها عاشق تنوع هستند. حتی در اینستاگرام. وقتی کسی وارد پیجتان شد، برای این‌که جذب پیجتان شود باید تنوع داشته باشید.

فالوورهای واقعی جذب کنید

وقتی قرار است فروشتان را افزایش دهید، فالوورهای فیک به دردتان نمی‌خورد. پس شما باید سعی کنید فالوورهای واقعی جذب کنید. فالوورهایی که هم از شما خرید کنند، هم شما را به بقیه معرفی کنند. تعداد بالای فالوورهای فیک هیچ فایده‌ای در افزایش فروش شما ندارد. پس حتما راه‌های افزایش فالوور واقعی را یاد بگیرید.

پیجتان را با تبلیغات رشد دهید

چطور می‌توانید به بهترین شکل خودتان را به بقیه معرفی کنید؟ با تبلیغات. در اینستاگرام و پیج‌های پرطرفدار تبلیغ کنید. این کار شما را شناخته شده می‌کند، تعداد فالوورهای واقعی پیجتان هم افزایش می‌‌یابد. 

ایده‌های کسب درآمد از اینستاگرام

شما علاوه بر این‌که می‌توانید کسب و کار خودتان را داشته باشید، می‌توانید کارهای دیگری هم انجام دهید. چه کارهایی؟ وظایف مشاور دیجیتال مارکتینگ توضیح می دهد

ادمین باشید

شما می‌توانید پیج سایر برند‌ها و شرکت‌ها را مدیریت کنید. مثلا برای آن تقویم و استراتژی محتوا بچینید. درباره نوع محتواها و موضوعات آن تصمیم گیری کنید، به کامنت‌ها و دایرکت‌ها پاسخ دهید. در کل با فالوورها ارتباط برقرار کنید و برای بالا بردن نرخ تعامل تصمیم بگیرید.

تولید محتوای متنی و تصویری

شما می‌توانید انتخاب کنید که یک تولید کننده محتوا باشید. حالا اگر خوب می‌نویسید، تولید محتوای متنی و اگر گرافیست هستید؛ تولید محتوای تصویری. مزیت این کار این هست که می‌توانید هم به صورت فریلنسری هم به صورت حضوری، با شرکت‌ها و برندها کار کنید.

بلاگری

یکی از راه‌های کسب درآمد از اینستاگرام، که خیلی از افراد در حال انجام دادنش هستند، بلاگری است. اگر حرفه و استعداد خاصی دارید می‌توانید بلاگر باشید.

خیلی از بلاگرها در زمینه مد و فشن کار می‌کنند. معمولا این افراد تبلیغات پوشاک را برای کسب و کارها انجام می‌دهند. مثل صدف بیوتی یک بلاگر است و در زمینه تبلیغات لوازم آرایشی کار می‌کند. یا مثلا افرادی که در زمینه خاصی به فالوورها آموزش می‌دهند. اگر شما هم تخصصی دارید، پس همین الان شروع کنید.

حرف آخر

قبل از این‌که انتخاب کنید در اینستاگرام دوست دارید چه کار کنید، خوب تحقیق کنید. مثلا می‌توانید از کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند بپرسید. نظرسنجی کنید و متناسب با تخصصتان کار را شروع کنید. ولی بهرحال فرصت حضور در اینستاگرام را از خودتان دریغ نکنید. هر سوال یا مشکلی که در این زمینه دارید را با مطرح کنید.

 

منبع: دیدوگرام

  • سینا حسینی

الگوریتم جدید اینستاگرام

سینا حسینی | شنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ ب.ظ | ۰ نظر

مقدمه

اینستاگرام یکی از شبکه‌های اجتماعی محبوب در ایران می‌باشد که همین امر سبب شده تا کسب و کار‌ها تمرکز بیشتری در این بخش بگذارند و استراتژی‌های بازاریابی خود را هم راستا با علایق مخاطب خود در اینستاگرام قرار دهند. اما برای داشتن یک استراتژی حضور خوب و موثر در اینستاگرام، شناخت الگوریتم برای فهمیدن نحوه‌ی نمایش پست‌ها، رفتن پست به اکسپلور و … الزامی می‌باشد. در ادامه یاد می‌گیریم که الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ چگونه کار می‌کند. الگوریتم جدید اینستاگرام

 

نحوه کار الگوریتم اینستاگرام برای پست‌های فید

“فید” بخشی از اینستاگرام می‌باشد که پست‌های افرادی که شما دنبال کردید نمایش داده می‌شود و آیکون آن فید اینستاگرام می‌باشد که در آپدیت‌های اخیر، در این بخش علاوه بر پست‌های افرادی که فالو کردید، پست‌های افراد دیگر که مرتبط با علایق شماست نمایش داده می‌شود. طبق گفته‌های اخیر اینستاگرام، ۶ فاکتور اصلی بر روی الگوریتم اینستاگرام برای پست‌های فید تاثیرگذارند که در ادامه بررسی می‌کنیم الگوریتم اینستاگرام چگونه کار می‌کند.

۱. علاقه‌مندی

ترتیب نمایش پست‌ها در فید وابسته به زمان انتشار یا زمان فالو کردن پیج نیست، بلکه تنها فاکتور موثر در ترتیب نمایش پست‌ها در فید، میزان درگیری (engagement) و علاقه مخاطب به پیج می‌باشد. و با تعامل بیشتر با آن پیج (مانند: لایک کردن، ذخیره پست، کامنت گذاشتن و …) به الگوریتم اینستاگرام می‌فهماند که به آن پیج یا موضوع علاقه‌مند است؛ در نتیجه در ترتیب‌بندی فید، آن پیج و محتوای خاص بالاتر از سایر پست‌ها قرار خواهد گرفت.

چه تعاملاتی برای الگوریتم اینستاگرام مهم است؟

طبق پستی که در 

 

 

۲. ارتباط با دیگران

الگوریتم اینستاگرام بسیار هوشمند است و بر اساس نوع تعاملات شما افراد دارای ارتباط با شما را شامل، خانواده و دوستان را تشخیص می‌دهد و برای نمایش پست‌ها و استوری‌های آن افراد برای شما اولویت بیشتری دارد.

اینستاگرام از چه طریقی می‌فهمد شما به چه محتوایی علاقه دارید؟ ۱. اکانت‌هایی که به محتوای آنها علاقه دارید (احتمالا شامل استوری و لایو هم می‌شود) ۲. اکانت‌هایی که به آنها دایرکت می‌دهید ۳. اکانت‌هایی که سرچ می‌کنید ۴. اکانت‌هایی که در زندگی واقعی هم آنها را می‌شناسید ۵.اینستاگرام سعی می‌کند تا وقتی شما شخص جدیدی را فالو می‌کنید، پست‌هایی از او در فید شما نمایش دهد تا ارتباط شما با او را محاسبه کند. الگوریتم اینستاگرام 2021

 

۳. زمان انتشار

با افزایش سرعت زندگی امروزی ما و مهم‌تر شدن به‌روز بودن و آگاهی از اخرین اخبار و اطلاعات، اینستاگرام هم بیش از پیش به این مسئله اهمیت می‌دهد و به دنبال این است که کاربران همیشه به‌روزترین و تازه‌ترین محتواها را ببینند. و این مسئله بسیار مهم است که بدانید هرچه از زمان انتشار پست شما بگذرد، احتمال نشان داده شدن آن به مخاطبان کمتر می‌شود. در نتیجه، مهم‌ترینی کاری که برای زمان‌بندی فعالیت خود در اینستاگرام باید انجام دهید، پیدا کردن ساعاتی است که مخاطبان شما در اینستاگرام آنلاین هستند. این مسئله بسیار مهم است زیرا با انتشار پست در ساعاتی که بیشترین تعداد کاربر در صقحه شما آنلاین هست، می‌توانید تعامل بیشتری از کاربران خود بگیرید و ارزشمندی محتوای خود را به الگوریتم بفهمانید تا پست شما به کاربران بیشتری نمایش داده شود و حتی مخاطبان بیشتری جذب کنید!

۴. استمرار در فعالیت

از جایگاه کاربران، زمان صرف شده در اینستاگرام با محتوای نشان داده به شما رابطه‌ی مستقیم دارد و با گذشت هرچه بیشتر زمان، الگوریتم به شناخت دقیق‌تری از محتوای مورد علاقه شما می‌رسد. پس از اینکه تمام پست‌های فید خود را دیدید با پیام زیر مواجه می‌شوید

 

 

که بدین معنی است که شما تمام پست‌های سه روز گدشته را دیده‌اید و بعد از این پیام، در بخشی تحت عنوان (Suggested Posts) پست‌هایی که شما به آنها علاقه‌مندید را نشان می‌دهد که در ظاهر شبیه اکسپلور است اما الگوریتم نشان دادن پست‌ها در این بخش با اکسپلور مقداری متفاوت است و تمرکز آن بیشتر نشان دادن پست بر اساس ترکیبی از علایق شما و علایق افرادی که فالو کرده‌اید است.

و اما از جایگاه تولید کنندگان محتوا، فعالیت منظم در اینستاگرام از مهمترین فاکتورهای گرفتن اعتبار از سوی اینستاگرام است و با انتشار منظم محتوا و تعامل مناسب با کاربران خود، شانس خود را برای جذب مخاطب از اکسپلور و هشتگ‌ها بیشتر می‌کنید. همانطور که در عکس بالا نشان داده شد، شانس دیده شدن پست‌های بی‌کیفیت در فید کاربران بسیار کم است و تنها محتواهایی با نرخ تعامل بالا، شانس نمایش داده شدن در بالای لیست را دارند.

  • سینا حسینی